Novosti i akcije
Pan-pek Pure – nova linija proizvoda bez aditiva
15 lip 2022 12:23:00
23345 views

Započnite dan hranjivim i kvalitetnim obrokom koji će vas najbolje pripremiti za sve dnevne izazove – kruhom Hrskavo zlato ili Zlatnom kajzericom iz Pan-pek Pure linije proizvoda u potpunosti bez aditiva!

Dobar dan počinje dobrim doručkom, a dobar doručak potražite u Pan-peku - naša nova linija proizvoda Pan-pek Pure u potpunosti je rađena bez aditiva, umjetnih bojila i konzervansa te je osmišljena i pripremljena kako bi bila trajni suputnik svim kupcima na putu prema boljem i kvalitetnijem načinu života.

Kruh hrskavo zlato karakterizira slasna, hrskava korica i mekana unutrašnjost sa sjemenkama lana, sezama i suncokreta, a idealan je izbor uz omiljeni namaz ili kao prilog glavnom jelu. Zlatna kajzerica fino je pecivo koje se može jesti samo ili uz druge namirnice, a obiluje vrijednim sjemenkama lana, sezama i suncokreta.

U Pan-pek Pure liniju bez aditiva uvrstili smo i Fini kruh s mrkvom, s komadićima mrkve i sjemenkama sezama i suncokreta, Domaći rustic kruh, s ječmenim sladom i raskošne raspucane kore te kruh Zlatni korijen, ručno oblikovan kukuruzni kruh atraktivnog izduženog izgleda. Tu je i Zlatna šlapica, fino pecivo prozračne, meke sredine i zlatne korice koje će postati neizostavan sastojak vaših omiljenih sendviča.

Potražite novu Pan-pek Pure liniju proizvoda bez aditiva u svim Pan-pek pekarnicama već danas i obogatite svoju prehranu i kvalitetu života!

Galerija slika
Nema slika u galeriji