Dobro došli u PAN-PEK

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća naših stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu.

Jasnom vizijom i dosljednom poslovnom politikom, stručnim radom i značajnim financijskim ulaganjima, ostvareni su zavidni rezultati u razvoju poduzeća. Izgrađena je nova, najsuvremenija, potpuno automatizirana i kompjutorski nadzirana tvornica pekarskih i slastičarskih proizvoda u Hrvatskoj, smještena u širem središtu grada Zagreba - u Planinskoj ulici 2C.

PAN-PEK nudi tržištu vrlo široku paletu proizvoda - od osnovnih do specijalnih vrsta kruha i peciva, svježih i pakiranih kolača i torti, pa do proizvoda po narudžbi. Tržište i tržišno usmjerenje, sa ciljem prepoznavanja i zadovoljenja potreba naših kupaca, glavna je nit vodilja poduzeća PAN-PEK, a to potvrđujemo i IFS certifikatom.

Svoje proizvode PAN-PEK prodaje u pedesetak vlastitih specijaliziranih prodavaonica. Dnevno opskrbljujemo dvjestotinjak srednjih i malih trgovačkih poduzeća, kao i sve važnije hipermarkete, škole, bolnice, dječje vrtiće, domove umirovljenika i još puno pojedinačnih kupaca.

Zadovoljstvo naših kupaca, od pojedinca do najvećih trgovačkih kuća, najveće je bogatstvo koje je PAN-PEK uspio izgraditi u proteklom razdoblju.

Dobar tek želi vam PAN-PEK
 

Suvremena proizvodnja u PAN PEK-uDućan PAN PEKModerni prodajni prostori znak su pekara PAN PEKPekarna PAN PEK, u svakom kvartu